Iconisch design voor een betaalbare prijs – ontdek onze Eames stoelen!

De Eames stoelen zijn iconische designstoelen die al decennialang populair zijn. Deze stoelen, ontworpen door het beroemde ontwerpersduo Charles en Ray Eames, zijn niet alleen stijlvol, maar ook nog eens erg comfortabel. Het is dan ook geen verrassing dat veel mensen deze stoelen graag in hun interieur willen hebben. Maar wat is eigenlijk de prijs van een Eames stoel?

De prijs van een Eames stoel kan variëren afhankelijk van het model en de uitvoering. Zo zijn er bijvoorbeeld de bekende Eames Lounge Chair en Ottoman, die vaak meer dan €5000 kosten. Maar er zijn ook betaalbaardere opties, zoals de Eames DSW stoel die verkrijgbaar is voor ongeveer €300.

Een andere factor die invloed heeft op de prijs van een Eames stoel is of deze origineel of replica is. Originele Eames stoelen worden geproduceerd door het bedrijf Herman Miller en hebben vaak een hogere prijs dan replica’s. Replica’s worden vaak geproduceerd door andere merken en kunnen goedkoper zijn, maar let wel op dat de kwaliteit soms minder kan zijn.

Als u op zoek bent naar een betaalbare optie voor een designstoel, overweeg dan eens om te kijken naar alternatieven voor de Eames stoel. Er zijn veel andere designstoelen verkrijgbaar die vergelijkbaar zijn in stijl en kwaliteit, maar misschien beter passen bij uw budget.

Kortom, de prijs van een Eames stoel kan variëren afhankelijk van verschillende factoren zoals het model en de uitvoering. Als u een originele Eames stoel wilt, moet u bereid zijn om flink te investeren. Maar er zijn ook betaalbaardere opties beschikbaar, zoals replica’s of alternatieven voor de Eames stoel.

Bent u op zoek naar een mooie designstoel voor in uw interieur? Bekijk dan snel ons assortiment Eames stoelen en ontdek de verschillende modellen en uitvoeringen. Of u nu op zoek bent naar een iconische Eames Lounge Chair of een betaalbare replica, bij Bluefurn bent u aan het juiste adres. Kies uw favoriete Eames stoel en bestel hem vandaag nog!

Tags: , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,